דיאטה קטוגנית

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

16/06/2013 | 14:56 | מאת: עולה לא כל כך חדשה

ד"ר ברנר יקר מה דעתך על דיאטה קטוגנית אני עושה את זה כבר כמה חודשים - ומרגישה טוב ולא רעבה. כאשר אני תיבונית אני אוכלת במקום אוכל אשיר בפחמימות טחינה ואגוזים. אני עוד לא יודעת אם זה עוזר נגד הסרטן שד שלי (שלב-IV). אני גם ממשיכה לקחת AROMASIN כותבים על דיאטה קטוגנית יותר ויותר כמו למשל פה: http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2013/03/10/ketogenic-diet.aspx

חולי סרטן צריכים לשמור על דיאטה דלת חד-סוכרים, דלת שומנים וכו' עם הרבה פירות ירקות קטניות ואגוזים. אינני חושב שלדיאטות אחרות השפעה מיוחדת על סרטן ד"ר יוסף ברנר

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן