לדוקטור המכובד

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

16/06/2013 | 03:17 | מאת: עוזרי

ישנו אתר שמוכר תוספי תזונה במינונים יותר גבוהים ממה שנמכר לחולי סרטן בשוק , שמו של האתר הוא "Cancer Hope" , לדוגמא הם מוכרים תוסף כורכומין , והם טוענים שהכורכומין שלהם נספג יותר טוב פי 8 ושכל קפסולה שוות ערך ל2000 מ"ג . עוד הם טוענים , שכל קפסולה מתוסף הרזברטרול שהם מוכרים שוות ערך ל200 מ"ג שזה פי שתיים ממה שנמכר בשוק . שמתי לב שהם כותבים בתחתית הדף : " ההצהרות בדף זה לא אושרו על ידי משרד הבריאות. " - מה זה אומר , ושאר התוספים כן מאושרים על ידי משרד הבריאות , האם זה אומר שכמות המ"ג בכל קפסולה שלהם לא בדוקה ולא ניתן לסמוך עליהם ?

מציע תמיד לקנות תוספים מיצרן מוכר. לגבי איכות המוצרים שאתה מדבר עליהם, צריך להתייעץ עם רוקח או פרמקולוג ד"ר יוסף ברנר

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן