משהו לגידול המוח ?

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

11/05/2013 | 17:07 | מאת: ציז

אני קורא כאן הערות בנושא האיסיאק ,שידוע במערב כבר 100 ויותר שנים ,ומתפלא ממש .כל מה שצריך זה להתחיל לקרא אנגלית באופן אישי . אבל כשזה המצב העובדתי ,ואתם מנסים למצוא תרופה ל"מחלה" במקום לשאול מאיפה היא נכנסה בכם , אין לי ברירה אלא לקצר ולעצבן בהנאה . לא חשוב אם זה סרטן מוח או אשכים ,ואצל גברים זה לרוב אותו איבר ממילא ,פשוט לרופאים נוח לתת שמות ולהדביק להם טיפולים ותרופות . אתם מחפשים מתחת לפנס והרופא הנכבד אפילו חושב שהוא הפנס . בלי ניקוי פנימי יסודי לא תחלימו או שתחלו מחדש ,וזה מה האיסיאק עושה בתנאים מתאימים .יותר מישהוא מכניס תרופות הוא מוציא רעלים . אבל כאן נכנסת אחריות אישית ולזה מרבית הכותבים פשוט לא מוכנים ,עדיף למצא את האספירין הנכון לרגע זה ,אפילו אם הכאב נוצר מפטיש בראש,מה שנקרא פטיש לטפיש . מגלה האינסולין רצה להריץ בדיקות ליעילות האיסיאק על סוכרתיים בשנות ה30 ולא בוצע בגלל שתנאי מקדים היה שרנה קייסי לא תטפל -חינם אגב -במסורטנים בזמן הניסוי ,זה לפני בערך 80 שנה ,מזה תבינו שכבר אז דאגה תעשיית התרופות לעצמה ולא לנו . מפליא שלא מוזכר כאן דוק סימונסיני למשל ,ושלא ראיתי איזכור של ג'והאנה באודוויג שהמציאה את השילוב של קוטג' ופשתן . מי שרוצה תרופה מהמדף שיקנה מהברנר ,לפחות תוכלו למות בתוך סדינים נקיים במיטה שאפשר לכוונן ,ואם תהיו בתל השומר יתנו לכם לארוחת ערב מרגרינה ,עד לאן מגיע הרוע של המערכת שיודעת כבר 40שנה לפחות שזה רעל עדין . אפילו לא התחלתי..........

12/05/2013 | 00:52 | מאת: לציז

אם תעבור על כל 101 עמודי הפורום, תמצא הרבה קישורים למחקרים שהוכיחו כי ניתן לרפא 80% מחולי הסרטן ע"י דיאטה של קוטאג' ופשתן (באדוויג), ע"י סודה לאפיה (סימונצ'יני), ע"י ניקוי רעלים (גרסון) ועוד. בנושא האיסיאק אנחנו לא מעודכנים. נא לפרט עם קישורים.

צר לי על הכותב שחושב שהמציא את הרפואה המשלימה בסרטן וכותב גם בצורה מעליבה. אני טיפלתי בחולים עם אסיאק קרוב לוודאי עוד לפני שנולדת. בספר שכתבתי "תעצרו את הסרטן אני רוצה לרדת מוזכר האסיאק בעמודים 333-334. כל שאר הטיפולים שהזכרת מוזכרים בספר וכמובן גם בפורום זה פעמים רבות. אז אולי קצת דרך ארץ ל"ברנר הזה" ולשאר המשתתפים בפורום. אגב, אינני מוכר תרופות ד"ר יוסף ברנר

13/05/2013 | 18:27 | מאת: סלואן קטרינג

http://www.mskcc.org/cancer-care/herb/essiac

19/05/2013 | 12:13 | מאת: לצ'יז

http://news.yahoo.com/14-term-calif-doc-promising-211812406.html

19/05/2013 | 12:41 | מאת: ציז

לכל הנשמות הטובות והטובעות , לינקים מיותרים מבחינתי , אותי מעניין רק מה אנחנו יכולים וצריכים לעשות בארץ כדי להפסיק את קטסטרופת המחלות כרוניות . סרטן כמו סוכרת וכמו כאב גב הוא תוצאה של ,ולא גורם . כל מי שמדבר על תרופות למצב ספציפי ,ואפילו לא מתיימר להסביר איך התפתח , מבחינתי הוא שרלטן בחלוק לבן . אכן יש מצבים שחייבים לחתוך כי אחרת החולה לא יישאר איתנו ,אבל בלי להבין מה היה הגורם למחלה היא תחזור . להמחשה בלבד -האהבלה היפה שוויתרה על שדיה בגלל "הגן " וקיבלה מחמאות על אומץ ליבה מאי-תונאית שוטה נפלה קורבן לתעשיית שקרים נבזית . לא כל נשאית הגן גם חולה בסרטן , והיא יכלה לעבור בדיקות יותר צפופות במקום לוותר ולכרות .גם בלי ציציות היא יכולה לייצר לעצמה סרטן אחר .הרי איש לא נתן לה תעודת אחריות נגד סרטן . לא הגן מביא סרטן ,או שמישהו יסביר לי למה לא כולן חולות . הגוף תמיד שואף לתקן ולשמר את עצמו ,ולכן גם סרטן [ מעצבן נכון ? ] הוא תגובת הגנה של הגוף .תמצאו מה עורר תגובה כזאת חריפה ותוכלו להבריא . חוזר שנית -אל תשלחו לי לינקים !

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן