סרטן הלבלב

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

17/11/2012 | 17:19 | מאת: DOLI

בעלי בן 63 לאחר ניתוח וויפל (הוסר ראש לבלב, כיס מרה חלק מהמעי הדק,חלק מהקיבה חלק מהתריסריון,ושתי בלוטות לימפה) ההחלמה שלו היתה ממש יפה (אציין שאין לו מחלות רקע ולא לוקח כדורים) הוא כבר חודש אחרי הניתוח והשבוע הוציאו לו תפרים, הוא ממש סובל מכאבי בטן, בטן נפוחה מידי, הרבה גזים, וגרפסים, חולשה מאז הניתוח לא עולה במשקל ואין לו תיאבון. שאלתי היא האם מותר לו פרי הדר, ואם מותר לו מיצי פירות טבעיים. כמו כן האם הוא יכול לאכול כל דבר. והאם יש איזה שהם כדורים טבעיים לאנרגיה תודה דולי

אין מניעה לשתית מיצי פירות לגבי אכילת פרי הדר-יש להתייעץ עם הכירוג לחיזוק: נוזל נוני, ניתן להשיג בחנויות טבע ד"ר ברנר

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן