שקיעת דם גבוהה

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

05/11/2012 | 23:55 | מאת: עלי מרווה

שלום רב לד"ר ברנר , בדיקת דם גילתה כי יש לי שקיעת דם גבוהה ( 40 כאשר הטווח על פי קופת חולים מכבי הוא בין 0- ל30).ידוע לי שהדבר מעיד על תהליך דלקתי בגוף ( במקרה הטוב) שאלתי היא כיצד ניתן לברר את הסיבה לשקיעת הדם הגבוהה? ( אני בת 60+ אולי קשור גם לגיל?) האם תזונה ספציפית עשויה להוריד את שקיעת הדם לרמה הנורמלית? האם מצב זה הינו הפיך או שמא יחמיר במהלך הזמן? כיצד מטפלים בבעיה זו ? תודה

שקיעת דם גבוהה מראה שיש תהליך דלקתי, גידולי או אחר בגוף. אם השקיעה מתמידה, יש צורך לעשות ברור למצוא את הסיבה לכך. אין טיפול לשקיעת דם מוחשת אלא רק לסיבה שגורמת לשקיעה המוחשת. ד"ר יוסף ברנר

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן