כפר יסיף

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

31/10/2012 | 22:14 | מאת: מימי

שלום דר ברנר אני אמא לילדה בת 22 שעברה כריתה של גיגול שחלתי מסוג דיסגירמינומה ץשחלה שניה לא נראתה פגועה הילדה מועמדת לקבל טיפול כימוטרפי ע"י BEP. ויש שלי שתי שאלות 1- האם מדובר בטיפול הכי טוב 2- האם עדיף לקחת חלק מהשחלה שנשארה להקפאה לפני שמתחילים את הכימוטרפיה בכדי לשתול את הרקמה בחזרה לאחר סיום הטיפול. הרופא אנקו-גינקלוג טוען שאין צורך בזה ושלא תהיה פגיעה בפוריות.

טיפול ב BEP בדיסג'רמינומה הינו יעיל מאד. לגבי הנושא של פוריות, מציע להתייעץ עם הגניקולוגים ד"ר יוסף ברנר

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן