האם דיקור סיני מומלץ נגד הסרטן עצמו או רק נגד כאב

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

14/10/2012 | 20:01 | מאת: עולה לא כל כך חדשה

סרטן השד שלי עכשיו "גר" בעצמות של הגוף ומטופל עם AROMISAN. בינתיים אין לי כאבים. המליצו לי בנוסף על טיפול דיקור סיני אינטנסיבי, ולא לחכות עד שיכאב לי. מה דעתך?

16/10/2012 | 11:24 | מאת: איש

המדקר שלי אומר שהוא לא מטפל בחולי סרטן כי ישנה סכנה ממשית של זירוז תהליכים סרטניים. הוא אומר שיש בעולם מטפלים ברפואה סינית שמתמחים בטיפולים בסרטן (למרות שברפואה הסינית המינוח של התמחות במחלה ספציפית לא ממש קיים).

לדיקור סיני אין חלק בטיפול בסרטן אך יכול להיות יעיל בטיפול בסימפטומים. האפשרויות של דיקור סיני לטפל בכאב אונקולוגי הן מועטות ביותר. מאחר ואין לך כרגע כאבים אין מקום ל"טיפול מונע" לכאבים ד"ר יוסף ברנר

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן