תה איסיאק לחולי מיאלומה

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

29/08/2012 | 09:23 | מאת: נחום

האם זה נכון שתה איסיאק עוזר לחולים במיאלומה כי הוא מחזק את מח העצם או שהוא עוזר לחולי סרטן בטופן כללי ללאו דווקא למיאלומה?? האם ניתן להשיג אותו בארץ והאם זה בה בחליטה או בכמוסות?? ושאלה אחרונה האם חולי מיאלומה יכולים לקחת אותו תוך כדי טיפולים (דוגמת ווילקייד) תודה רבה על ההתייחסות

תה אסיאק מכיל מספר צמחי מרפא בעלי תכונות אנטיסרטניות. תערובת זו בשימוש שנים רבות כטיפול בכל סוגי הסרטן. בספרות וברשת תוכל למצוא עדויות של חולי מיאלומה אשר השתמשו באסיאק בהצלחה. אינני יודע האם כיום יש מישהו אשר משווק את האסיאק בארץ. אין כל מניעה להשתמש באסיאק במקביל לטיפולים שאתה מקבל בבית החולים. ד"ר יוסף ברנר

01/02/2013 | 11:51 | מאת: גיא

ניתן להשיג תה אסייאק אצל ד"ר יונתן קריספל מהמרכז הרפואי רמב"ם בחיפה מייל:[email protected]

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן