כמה עובדות מעניינות על טיפולים אלטרנטיבים בסרטן

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

07/05/2018 | 00:23 | מאת: דיילי מייל

http://www.dailymail.co.uk/health/article-5528279/Richer-younger-smarter-cancer-patients-choose-alternative-medicine.html?ITO=1490&ns_mchannel=rss&ns_campaign=1490

זהו מאמר אופייני של רופאים קונבנציונליים הרוצים לקבוע שלרפואה המשלימה אין ערך ואפילו היא מסוכנת. 1. רצוי לשלב טיפולים משלימים עם הטיפול הקונבנציונלי. 2. ההשוואות שמובאות במאמר אינן נכונות ומתייחסות לחולים רבים במצבים שונים. ברור שאלו הפונים לרפואה משלימה הינם אלה הנמצאים במצב יותר קשה ולכן כל השוואה אינה נכונה. 3. במקרים רבים טיפולים קונבנציונליים הניתנים כקו שלישי או רביעי, מקצרים את חיי החולים ולא מאריכים אותם. לסיכום: יש להשתמש בטוב בכל הדיספלינות כדי לנסות ולהתמודד עם מחלה קשה זו. ד"ר יוסף ברנר

31/05/2018 | 13:47 | מאת: סרטן לימפתי

אני בת 53 חולה בסרטן למפתי . כרגע לני טיפול כימי ביולוגי שני . מעוניינת לדעת אם בסוג סרטן זהאפשר לשלב טיפולים אלטרנטיבים ואיזה.תודה

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן