חומצה אלפא ליפואית לנוירופתיה

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

27/02/2018 | 19:47 | מאת: מלי

שלום רב, קראתי (גם כאן בפורום) על כך שחומצה אלפא ליפואית טובה לטיפול בנוירופתיה הנגרמת מטיפול כימותרפיה (וינקרסטין, וימבלסטין) מאידך גם קראתי שהחומרים הכימותרפיים משחררים רדיקלים חופשיים ההורגים את התאים הסרטניים ולכן לא רצוי להלחם בהם ע"י נוגדי חימצון, מה דעתכם ? כמה זמן לאחר גמר טיפול כן ניתן לקחת נוגדי חימצון מבלי לפגוע ביעילות הטיפול? מאד אשמח לתשבותכם

חומרים כימותרפיים פועלים במספר מנגנונים כדי לנטרל תאי סרטן. המנגנון של הרדיקלים החופשיים הוא הכי פחות חשוב ולכן אין כל מניעה להשתמש באנטיאוקידנטים כאשר צריך. השימוש בALA כמניעה וטיפול בנוירופטיה מכימותרפיה חשוב מאד ואני ממליץ על טיפולים אלה כאשר יש חשש לנזק מהכימותרפיה ד"ר יוסף ברנר

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן