החלמה מהודג'קין לימפומה

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

05/02/2018 | 13:58 | מאת: מלי

שלום, בעלי שיחיה סיים לפני שבוע טיפול כימוטרפי בהודג'קין לימפומה שלב 4 ברצוני לשאול מספר שאלות: האם קיים טיפול/תזונה המסוגלים למנוע חזרה של המחלה? (משהו מוכח עם "קבלות") האם סוכר אכן מהווה "מזון" לתאים סרטניים ? תודה רבה,

שמירה על כללי תזונה נכונים הינה חלק בלתי נפרד מהטיפול בסרטן. הכללים העיקריים הינם הימנעות מוחלטת מחד סוכרים כמו סוכר בקפה, שוקולד וממתקים, עוגות, גלידות, דבש וכו', ותזונה דלת שומן. קיימים מחקרים רפואיים שנעשו במרכזים רפואיים בארה"ב ובעולם המוכיחים את הצורך בשמירת כללים אלה. תוכלי לקרוא על תזונה ואמצעי טיפול אחרים בספרי "תעצרו את הסרטן אני רוצה לרדת" בהוצאת מודן ד"ר יוסף ברנר

07/02/2018 | 11:01 | מאת: מלי

תודה רבה מאד! מה לגבי תוספים? שמעתי על פאו פאו, תה אסייק, פרוטוסל, התרשמתי מאד מהמקצועיות שלך ודעתך חשובה לי, יש כ"כ הרבה אינפורמציה ברשת שאפשר כמעט ללכת לאיבוד.... תודה רבה

תוספים שניתן להשתמש בחולים עם סוגי לימפומה שונים: High dose pancreatin Green tea Resveratrol Curcumin Melatonin ויטמינים A, C 3D A C D3 פטריות מרפא Iscador ד"ר יוסף ברנר

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן