לגבי המעכבים בבקשה

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

07/04/2017 | 14:30 | מאת: רוני

שלום לאור שאלתי לעיל, הייתי מבקש לדעת יותר על מעכבי קינאז כנרטניב\אפטיניב (ולא על מעכבי her2 כי הרופאים רוצים שנלך עליהם דווקא), מה מהטבעי סינרגי איתם ? ומה מהטבעי מעכב אותם ? לכאורה בכדי שיהיה סינרגיה לא צריך שיחקר בדווקא עם השילוב של התרופות הנ"ל אלא מספיק שידוע שזה עושה את אותו תהליך של עיכוב קינאז, וכן להיפך בכדי לדעת שהוא מפריע מספיק שידוע שהוא מגביר את התהליך, אגב בחיפוש בתוצאות גוגל "מעכב קינאז טבעי" כמעט לא יצאו לי תוצאות קשורות, והתוצאות שכן הצלחתי למצוא תה ירוק וכורכום הופיעו באתרים שאני לא יודע דבר על אמינותם, ובטוח יש עוד המון, אשמח לדעת יותר, תודה רבה

כפי שכתבתי קודם, אלו הן תרופות חדשות ואין עדיין מחקרים או הודעות על האפקט של שילובן עם תוספים ותזונה. ד"ר יוסף ברנר

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן