כורכום לטיפול בסרטן. האם יעיל?

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

03/03/2017 | 00:27 | מאת: אבי

http://www.cancertherapyadvisor.com/fact-sheets/cancer-turmeric-fact-sheet/article/640375/

קיימים הרבה מחקרים ופרסומים על יעילות הקורקומין בסוגי סרטן שונים. אין כמובן מחקרים ברמת ה EBM מאחר ואין מי שישקיע מיליונים במחקר כאשר אין פטנט על התרופה. להלן אחד המחקרים שבוצע באחד המרכזים החשובים לסרטן. MD אנדרסון בטקסס המראה כי לקורקומין יעילות בסרטן הלבלב: Phase II Trial of Curcumin in Patients with Advanced Pancreatic Cancer The University of Texas M. D. Anderson Cancer Center,Houston,Texas Clin Cancer Res 2008;4491 14(14) July 15, 2008 Conclusions: Oral curcumin isw ell tolerated and, despite its limited absorption, has biological activity in some patients with pancreatic cancer ד"ר יוסף ברנר

05/03/2017 | 22:02 | מאת: אבי

זה מה יש? רק מחקר אחד משנת 2008?

כפי שכתבתי, קיימים הרבה מחקרים והבאתי אחד מהם. ניתן למצוא את מאות המאמרים ב pubmed ובמקורות אחרים באינטרנט ד"ר יוסף ברנר

06/03/2017 | 14:57 | מאת: גיל

הרבה מידע אמין על כורכומין. מעט מאוד מחקרים ראויים על יעילותו בחולי סרטן. עלול להתנגש עם כמה כימותרפיות. https://www.mskcc.org/cancer-care/integrative-medicine/herbs/turmeric

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן