שאלה דחופה צעזרו לי בבקשה

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

05/02/2017 | 21:48 | מאת: שרון

שלום דוקטור אני בחרדות ופחדים עצומים סבתא שלי בת 72 התגלה לה גוש ממאיר במעי הגס והיא צריכה לעבור כימותרפיה וטיפולים ואז ניתוח להוצאת הגוש. זאת אימא של אימא אני ממש נכנסתי לחרדות קשות אני בת 24 האם זה מסוכן גם לי? יש לי בחילות וכאבי צאוור וגב ובטן ואני מאוד מאוד חרדתית ויש לי בעיות בקיבה פעם עצירות פעם שלשולים פעם רגיל אני מאוד חרדתית השאלה שלי חלילה אם זה גנטי בגיל 24 זה הגיוני נפוץ סרטן המעי הגס?? והתסמינים שלי מעידים על משהו מסוכן? אני ממש בחרדות בבקשה תעזרו לי

גידולים של המעי הגס יכולים להופיע לעיתים גם בגיל צעיר. מציע לעשות בדיקת דם סמוי בצואה. ד"ר יוסף ברנר

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן