גבשושיות

דיון מתוך פורום  לימפדמה (בצקת למפטית)

27/10/2004 | 15:26 | מאת: המודאג

שלום לך דוקטור !! אני מקווה שפה זה המקום למה שיש לי לשאול.. אז ככה אני בן 18 ולאחרונה מיששתי את הבטן התחתונה שלי והרגשתי גבשושית שהיא ממש מתחת לעור אני ממש יכול לתפוס את העור ולהרגיש אותה היא ממש רכה ואפשר קצת להוזיז אותה היא בכלל לא מפריעה לי פשוט אני לא יודע מאיפה היא צצה לי התחלתי גם למשש את העור שלי ברגליים ואני לא יודע אני מרגיש מין תחושה שיש בתוך העור כדורים קטנים כאלה שכדי להרגיש אותם צריך ממש לתפוס את העור. גם כשאני עושה שריר בבטן אני מרגיש שהבטן התחתונה שלי קצת מחוספסת. אולי יש לי בעיה מתחת לעור בורידים ? אני לא יודע אם אני צריך להיות מודאג אז אני ישמח אם תיתן לי תשובה מה זה יכול להיות מחלה זהום או דלקת או שזה סתם דבר שלא צריך להדאיג כל כך. מחכה לתשובה בהקדם. תודה מראש

למודאג שלום, לצערי אינני רופאה ואינני יכולה לייעץ לך בנושא זה, כדאי שתנסה להתחיל אצל רופא המשפחה או רופא עור. בהצלחה, רפואה שלמה, דורית

מנהלי פורום לימפדמה (בצקת למפטית)