כירורג כלי דם?

דיון מתוך פורום  לימפדמה (בצקת למפטית)

26/10/2004 | 13:32 | מאת: נאן

כירורג כלי דם בצפון או במרכז שעובד עם קופ"ח כללית? מישהו יודע כל התורים באיזורי הם לפברואר. ובאין ברירה אנסה במרכז

26/10/2004 | 16:35 | מאת: אני

פרפסור בס 03-6912525 להתקשר בימי חמישי מ-1600 עד -1900 800 ש"ח. מקבלים מהמושלם, החזר 500 ש"ח.

26/10/2004 | 19:55 | מאת: א.

הי נאן, באיזור המרכז ישנו פרופסור בס. באיזור הצפון ישנו ד"ר כרמלי שגם כן נחשב טוב בתחום כלי דם ולימפדמה. הוא גם כן מקבל פרטי נדמה לי שבבי"ח אלישע אבל, אם את הולכת לרופא בדרגת מנהל מחלקה לפחות שגם מנתח, את זכאית להחזר מסויים עבור הביקור מכללית מושלם - זה במקרה ואת חברה בקופת חולים כללית. מנסיוני, ביקרתי גם דרך קופ"ח וגם פרטי - הביקור דרך קופ"ח היה בזבוז זמן אחד גדול אז הלכתי פרטי וזה היה הרבה יותר אפקטיבי. בהצלחה א.

מנהלי פורום לימפדמה (בצקת למפטית)