נפיחות ב2 הרגליים בקרסוליים

דיון מתוך פורום  לימפדמה (בצקת למפטית)

24/10/2004 | 20:01 | מאת: אליענה

בחודשים האחרונים התפתחה אצלי נפיחות שווה ב-2 הרגליים באזור הקרסוליים בגודל של 4-5 ס"מ, המקום לא כואב אבל בזמן מאמץ או הליכה מרובה הרגליים כואבות ונפוחות באופן כללי. רופא אחד אמר שזה ניראה לו כמו שומן, רופאת המשפחה נתנה בדיקות אבל לא נמצאו סיבות לנפיחות. שאלתי היא מי הרופא המומחה שמטפל בבעיות לימפה, או/ האם יש לימשהו עיצה אחרת? בתודה מראש.

24/10/2004 | 21:37 | מאת: הצדיק הכפרי

שמעתי שיש רופא מומחה ללימפאדמה אני לא יודע עם הוא דר' או פרופ' אבל השם שלו זה אריה בס ואפשר למצוא אותו או בבי"ח אסף הרופא או בבית הרופאים בת"א ןחבל שאני לא יודע את הטלפון שלו בשביל לתת לך.תבדקי בבזק.

24/10/2004 | 21:37 | מאת: הצדיק הכפרי

שמעתי שיש רופא מומחה ללימפאדמה אני לא יודע עם הוא דר' או פרופ' אבל השם שלו זה אריה בס ואפשר למצוא אותו או בבי"ח אסף הרופא או בבית הרופאים בת"א ןחבל שאני לא יודע את הטלפון שלו בשביל לתת לך.תבדקי בבזק.

25/10/2004 | 01:28 | מאת: א.

אליענה שלום, באמת רצוי שתיבדקי ע"י רופא מומחה לכלי דם ולימפדמה. הרופא שצדיק כפרי כותב עליו הוא פרופסור בס ותורים נקבעים במרכז הרפואי הרב תחומי שם הוא גם מקבל באופן פרטי. הטל' הוא: 03-6912525 ואפשר לקבוע תור רק בימי חמישי אחה"צ אצל נוגה המזכירה שלו. זה נמצא ברח' צייטלין 1 (מול בניין עיריית ת"א). אם את צפונית ישנו גם פרופסור כרמלי ששמעתי שהוא טוב. לצערי, אין לי את הפרטים שלו אבל נדמה לי שהוא מקבל בבי"ח אלישע. בהצלחה א.

26/10/2004 | 22:33 | מאת: אליענה

תודה רבה לא. ולצדיק הכפרי, אני תושבת אזור ירושלים ויהיה לי קשה להגיע לגוש דן, מה גם שאני מחפשת רופא שאוכל לגשת אליו במסגרת סל הבריאות - האם יש רופא כזה באזור ירושלים ובמסגרת קופ"ח מכבי, שמעתי על רופא בהדסה עין-כרם שהמומחיות שלה זה כלי דם, האם אתם חושבים שזה מתאים, תודה רבה וחן חן.

שלום אליאנה, יש לי כמה פציאנטים שפנו לפרופ. בס להתיעצות ויהיו מרוצים. ג'יל

18/10/2007 | 20:27 | מאת: אור

דחוף, אם אפשר לענות לי. הרופא לכלי דם בקופת חולים כשראה את הקרסוליים שלי נפוחות, אמר שיש לי לימפדמה. אני שואלת מאיזה מקור יכולה להיות המחלה הזאת האם זה יכול להיות מגידול בגוף, בבטן תחתונה, כי יש לי גם כאבים במפשעה ובשוק. האם זה יכול להיות מאי ספיקת לב? עשו לי מיפוי לב והיה בסדר. מה עוד עלי לעשות חוץ מפיזוטרפיה וכל מיני גרביים לוחצות. אותי מטריד מה המקור לזה, ואיזה בדיקות אני צריכה לעשות ולאיזה רופא פנימי טוב שירכז את כל האפשרויות ביחד ויגיע למסקנה מה יש לי - אני יכולה ללכת. יש לציין שאני סובלת גם מפולינוירופטיה ממקור לא ידוע. כך שכפות הרגליים שלי במיוחד הימנית סובלות מאד, וגם אני. אנא תנו לי עצות מה לעשות. אני בלחץ. שומעים לא?

17/04/2010 | 06:50 | מאת: יהודית

יש לי אותה הבעיה בדיוק אני פניתי לאורטופד והוא אמר שזה גוש שומני אבל זה מוזר לע מאוד עכשיו זה גם כואב קצת פניתי לרופא משפחה עשיתי צילום רנטגן והומלץ לי לעשות אולטרסנד יש לי תור בעוד שבועים אני מאוד לחוצה {אני מאזור השרון } אני נכנסת לכל פורם אפשרי כדי לקרא על הבעיה אם אראה שבעוד שבועיים {אחרי בדיקת האולטרסנד} ארגיש שאין מספיק מענה אז אבדוק אפשרות של בדיקה אצל רופא מומחה את הארת את עיני לגבי רופא מומחה אני מאמינה שבכל קופת חולים יש רופא מומחה {אני במאוחדת} אם מצאת רופא מומחה והיית מרוצה אשמח מאוד אם תכתבי לי אם יש התפתחות בנושא המון בריאות יהודית

מנהלי פורום לימפדמה (בצקת למפטית)