מקומו של כנס כזה בתל אביב.

דיון מתוך פורום  לימפדמה (בצקת למפטית)

14/12/2005 | 21:59 | מאת: רותי.

שלום רב . ברכותי למארגני הכנס, אך סבורני כי מקומו של כנס כזה להיות במרכז. רותי.

14/12/2005 | 22:44 | מאת: דורית

לדעתי רחובות זה מרכז הארץ. פשוט עם פחות פקקים, ויותר מקומות חניה.

18/12/2005 | 22:23 | מאת: יעל.

שלום רב . נהוג לערוך כנסים במקום הקרוב ביותר לרוב האוכלוסיה והיא מרוכזת בגוש דן. יעל.

15/12/2005 | 00:39 | מאת: סילביה

שלום רותי בתכנון הכנס נלקחו בחשבון סיבות וגורמים שונים הקשורים לבחירת המקום. והוחלט על הפקולטה ברחובות.ו רחובות זה "גיאוגרפית" די במרכז הארץ וכך נח למשל גם לתושבי הדרום להגיע. ויש לזכור את קו הרכבת המגיע לקרבת האירוע.גם אני תל אביבית ומבחינה אישית בודאי שהיה לי נעים יותר אם זה היה נערך בעירי. אבל כאמור יש תמיד סיבות ושיקולים לכאן ולכאן. אנו מקוים שכולם יעשו מאמץ ויגיעו ליום העיון המיוחד לנו. להתראות..

מנהלי פורום לימפדמה (בצקת למפטית)