כנס לימפאדמה ב 22.12.2005

דיון מתוך פורום  לימפדמה (בצקת למפטית)

שלום לכולם, לכל מי שמעוניין בפרטים על הכנס, קיימת כתבה בפורום במסגרת מאמר "צרכנות רפואית" המפרטת על הכנס, ניתן להכנס גם בלינק הבא לכתבה: http://www.doctors.co.il/m/Doctors/a/Article/xID/4240/xCT/519 וכמובן גם באתר העמותה: WWW.ial.org.il. מקווה לראותכם, דורית

07/12/2005 | 08:28 | מאת: סילביה

שלום לכולם ראשית מצפים לכם בכנס.!!!! התוכנית מאד מעניינת , בודאי כבר ראיתם. יש מי שלא קיבל הזמנה במייל או בדואר?. שלחנו בדואר לכל מי שיש לנו את כתובתו. האם יש מי שמתוכנן להגיע ברכב מאיזור הרצליה? מחפשת הסעה לחבר העמותה? נשמח לעזרה בנושא.

מנהלי פורום לימפדמה (בצקת למפטית)