טיפולים במיים-חיפה

דיון מתוך פורום  לימפדמה (בצקת למפטית)

20/09/2005 | 18:08 | מאת: סילביה

שמחים לספר כי הנה מתקימת קבוצת טיפול לימפטי במיים גם בחיפה. את הקבוצה מדריכה רבקה דמרי פיזיוטרפיסטית לימפטית מוסמכת אשר עברה קורס הכשרה לטיפול במיים אצל דורית. אז כולם מהאיזור מוזמנים להתנסות. להזכיר לאלו שחיכו שהאפשרויות לטיפול יהיו לא רק במרכז הנה זה קיים ומחכה לכם..

22/09/2005 | 16:56 | מאת: מיכל

היכן בחיפה?

22/09/2005 | 23:25 | מאת: רבקה

מיכל ערב טוב הקבוצה במיים מתקיימת בבריכה במועדון הספורט בשכ' דניה. בימי שישי ב0900 בבקר.ניתן להתקשר לפרטים אלי ל 048254505 .את מוזמנת. רבקה.

מנהלי פורום לימפדמה (בצקת למפטית)