לימפאדמה - זכאות - קופות החולים *!*ח ש ו ב *!*

דיון מתוך פורום  לימפדמה (בצקת למפטית)

12/07/2005 | 09:20 | מאת: אירIR (עמותת לימפאדמה)

קראתי את ההודעות כאן למטה לגבי ההחזרים של קופת חולים לאומית ושל המאוחדת. אנחנו בעמותה מנסים כעת לאסוף נתונים מן הקופות השונות כדי ליצור טבלת השוואה באשר להחזרים. בשלב הבא לאחר שיהיו נתונים אפשר יהיה לבדוק הכול מול משרד הבריאות ולהילחם, אם צריך, על התנאים להחזרים. אני פונה בבקשה לאלו החברים בקופ"ח לאומית ובקופ"ח מאוחדת: אני מצרפת כאן איזו טבלה. אנא, אם אתם מקבלים נתונים מן הקופה, מלאו את הטבלה ושלחו אותה אליי (לכתובת המצ"ב) או לכתובתה של סילביה אביטל: [email protected] גם אם יש נתונים חלקיים, כתבו. כל מידע חשוב. אם בקופה אחת אתם מקבלים נתונים שונים (מסניפים שונים) אנא, דאגו לציין את שם הקופה ומיקומה. כשמדובר על משהו שאינו רפואי ייתכנו שינויים במחוזות שונים. ואולם לימפאדמה נכללת בקטגוריה של 'רפואי', כך ששינויים במחוזות שונים של אותה קופה לא ייתכנו. ------------------------------------------------------------------------------------------- שם הקופה: לאומית/מאוחדת חשוב לברר לגבי הפרמטרים שלהן: א. מהו הבסיס? ב. מה קורה ללא ביטוח משלים? ג. מה קורה כשיש ביטוח משלים כסף? ד. מה קורה כשיש ביטוח משלים זהב? ג. כמות הטיפולים - קופה: כמות הטיפולים - פרטי: החזר על טיפולים - קופה: החזר על טיפולים - פרטי: החזר על חומרי חבישה (תחבושות לחץ): החזר על גרבי לחץ - מס' פעמים בשנה: החזר על גרבי לחץ - תקרת ההחזר: *הערה: ב'מכבי', למשל, יש החזר נפרד על גרבי לחץ ועל חומרי חבישה. אלו שני דברים נפרדים. ייתכן שבקופות אחרות עדיין אין הבחנה בין חומרי חבישה ובין גרבי לחץ ושני הדברים נמצאים בקטגוריה אחת. אם זה כך, אנא ציינו זאת. זה חשוב. טיפול לימפטי במים - כמות הטיפולים שהקופה מאפשרת: טיפול לימפטי במים - תקרת ההחזר. ------------------------------------------------------------------------------------------- כאמור, כל מידע הוא חשוב ויסייע לנו בעמותה לקדם את הנושא של ההחזרים בגין לימפאדמה בקופות החולים השונות. בתודה מראש ורק בריאות איריס

12/07/2005 | 09:25 | מאת: אירIR

או הצעות או בקשות, אל תהססו לפנות אלינו לכתובות הדוא"ל המצ"ב. נוסף על הפורום החשוב הזה, אני מצרפת לינק לאתר של עמותת לימפאדמה בישראל. אתם מוזמנים לסייר באתר, לקרוא ולהצטרף, כמובן. כוחנו במספרנו. http://www.ial.org.il/ בברכה, איריס.

מנהלי פורום לימפדמה (בצקת למפטית)