צמיחת גושי שומן

דיון מתוך פורום  לימפדמה (בצקת למפטית)

22/10/2004 | 02:01 | מאת: רפי מלחי

שלום רב! אני כבן 52, ומזה זמן ממושך עולים אצלי בכול הגוף גושי שומן, ביקרתי אצל שני רופאי עור, ואמרו לי שעד היום הסיבה לא ברורה, ולאחר שהיו תוצאות של דגימות אמרו לי שאין חשש לגידול סרטני אני מאוד מסוקרן מה הסיבה שצומחים אצלי כאלו גושי שומן מכוערים? ובכל הגוף בתודה- מראש! רפי

לרפי שלום, כמה שידוע לי אין קשר בכלל בין מה שאתה מתאר ולימפאדמה. מצטערת שלא יכולה לעזור. בברכה, ג'יל

23/10/2004 | 18:43 | מאת: א.

רפי שלום, אני זוכרת שלאבי בזמנו, היו גושי שומן מתחת לעור. זה התפשט לו בכל הגוף. זה לא משהו מסוכן, זה אני יודעת בבירור, זה פשוט לא אסטטי. הייתי מציעה לך, אולי, להתייעץ עם רופא המשפחה שיפנה אותך לרופא מתאים שאולי יוכל לטפל בנושא ואולי אין בכלל מה לעשות אבל לפחות תדע מה קורה. בהצלחה א.

מנהלי פורום לימפדמה (בצקת למפטית)