אי ניקוז לימפטי וטיפולי ליזר

דיון מתוך פורום  לימפדמה (בצקת למפטית)

30/04/2005 | 12:40 | מאת: האופטימית

האם ניתן לרפא אי ניקוז לימפטי בכף רגל שמאל באמצעות טיפולי ליזר. תודה וברכה האופטימית

שלום אופטימית! אני אוהבת את השם שלך. על לא מוסרת שום מידע על ה אי ניקוז הלימפטי ברגל שלך. על רקע מה הבעיה? אני לא שמעתי ולא יודעת על ריפוי של אי ניקוז עם לייזר. שלום רותי פלג

02/05/2005 | 23:37 | מאת: האופטימית

רותי שלום, תודה על תשובתך. אני בת 42 ולא ילדתי. לפני כשנתיים לפתע בשלי החורף התנפח לי אזור הקרסול של כף רגל שמאל תופעה שהיתה מלווה בכאביםץ עברתי סידרה של בדיקות כשהאחרונה היתה של בדיקת לימפטמה איזוטופתית לפיה "יתכן שקיימת סבירות" לאי ספיקה לימפטית. הד"ר המליץ גרב אלסטית עד הברך. מאז ועד היום אני גורבת אותה כל יום. בשנה האחרונה עד לפני כחודש כמעט ולא הרגשתי כאב באזור(למעט בתקופת המחזור). עקב ביקור בחדר כושר לפני חודש חזר הכאב. איני יודעת מה גרם להתפתחות תופעה זו ברגלי. אולם קשה לי להפנים שאני אצטרך ללכת עם גרב זו "כל החיים" בפרט בעונת הקיץ שבה אני רוצה לנעול סנדלים. דרך אגב תופעה זו אינה קיימת במשפחתי. האם יש אמצעי חיצוני שיכול לפתור ר את המצב...... בברכה ותודה האופטימית

מנהלי פורום לימפדמה (בצקת למפטית)