אופטימיות!!!

דיון מתוך פורום  לימפדמה (בצקת למפטית)

20/10/2004 | 00:41 | מאת: שלומית

שוב שלום לכולם, הייתי שמחה אם מישהו/ מישהי שסבל/ה אי פעם מליפדמה מכל סיבה שיש, ייספר על התהליך שהוא/ היא עברה עד לכדי שהבעיה נפתרה והוא יכל לחזור לחיים נורמלים נטולי גרביים, תחבושות וכיוצא בזה.

20/10/2004 | 01:44 | מאת: איריס

אחלה גישה חיובית. אהלן, אני בת 44 וגם אני סובלת מלימפדמה ברגל אחת. השנייה קצת בצקתית אבל בטיפול זה ירד ממש והיא לא מטרידה אותי במיוחד. עצתי לך: מימין יש שני מאמרים. קראי אותם. קראי בשימת לב את המאמר של דורית "מהי לימפדמה?", זה המאמר שאם את לוחצת על התמונה של הבריכה את מגיעה אליו. אני חושבת שתקבלי את התשובות. שיהיה רק טוב. איריס

מנהלי פורום לימפדמה (בצקת למפטית)