יש עוד מישהו.....בסרט שלי......

דיון מתוך פורום  לימפדמה (בצקת למפטית)

18/10/2004 | 22:00 | מאת: נאן

אני בהלםםםםםם בחיי! מישהו יודע על המושג הזה לימפדמה..... ויש עוד אנשים בסרט שלי! אושר? בלבול? מבוכה? עצבות? נכנסתי לבדוק משהו איזה מושג ופתאום המילה הזו קפצה לי מול העיניים.... אני מכירה אותה לא גנבתי אותה "את הלימפדמה" את פרדי האיום(הגוב'ס) רק השבוע הומלץ לי על הידרוטרפיה לעזור במקביל לעיסוי הלימפטי להקל על הלחץ הזה.... בהצלחהההההה לפורום ולרעיון של מי שהגה אותו נאנוש

18/10/2004 | 23:28 | מאת: א.

הי נאנוש, חברה לצרה, לא רק שיש עוד אנשים בסרט שלך, מבחינתי, זהו סרט אימה. ובהחלט מכירה את "פרדי האיום", אצלי הוא מופיע בגדול ! בהחלט מזדהה עם התחושה שלך שלימפדמה זה משהו שלא כ"כ מוכר וידוע לאנשים, לפחות לפי התגובות שאני מקבלת וחוסר הידע שלפעמים די מרגיז אותי, כי אנשים כל הזמן מתעקשים וחוזרים שזו בטח בעיה חולפת ושאין מה לדאוג. הם לא מסוגלים להבין שזו בעיה לצמיתות שיכולה להחמיר עם הזמן אבל בטח לא חולפת. הם לא מצליחים לעכל דבר כזה אבל, למען האמת אני לא כ"כ מאשימה אותם כי לפעמים אני בעצמי מתקשה לעכל ולהשלים עם זה. מה לעשות.... שמחתי להכיר אותך א.

22/10/2004 | 10:27 | מאת: הצדיק הכפרי

:-) חמודה את לא לבד בסרט הזה.ממה שאני יודע לצערי וזה לכל מי שחושב שטיפול כלשהו עוזר להחלים טועה . הטיפולים באים להקל במידה מסויימת החבישות או גרב לחץ בעיניי מיותרים אם לא מקבלים טיפול אינטנסיבי כל החיים וככה זה צריך לעבוד טיפול ,חבישות לחץ עד שמגיעים למצב הכי אופטימלי ולעבור לגרב שהיא למעשה יותר נוחה מהחבישות. ואני מוכן לקבל ביקורת עם כל מי שחושב שאני טועה ויש עוד מה לספר אבל בפעם הבאה..

מנהלי פורום לימפדמה (בצקת למפטית)