בצקת לימפטית ולחות בכפות רגליים

דיון מתוך פורום  לימפדמה (בצקת למפטית)

20/09/2016 | 11:23 | מאת: מזל

בס"ד שלום. אובחנתי עם בצקת לימםטית. עדיין בלי טיפול. השאלה הנשאלת יש לי כל הזמן לחות בכפות רגליים שגורמות גם לריחות לא נעימים . האם יש קשר בין הדברים? תודה

שלום מזל יתכן ואת סובלת מפטריות בין האצבעות, אשר בשילוב עם חיידקים גורמות לריחות הרעים. פטריות בין האצבעות הן פתח לחיידקים אשר עלולים לגרום לזיהומים שמובילים ללימפאדמה. כדאי להתייעץ עם רופא עור לגבי משחה נגד פטריות ולפני זה בדיקה לשלילת פטריות או חיידק. יתכן שיש קשר בין הדברים הללו ולחות כפות הרגליים. בהצלחה בטיפולים, ניצה

מנהלי פורום לימפדמה (בצקת למפטית)