לימפוסטזיס בפנים

דיון מתוך פורום  לימפדמה (בצקת למפטית)

08/11/2015 | 20:04 | מאת: ראובן

1-מזה כמה חודשים מופיע בבוקר נפיחות בלחיים בצד ימין שלי 2-צבע אדום -דם שמנטרל אותי בפעילות ומחליש אותי. 3-עלי לשים כרחום מהפריזר במשך שעה ואז הנפיחות יורדת ואני כול להתחיל פעילות היום. 4-רופא אף אוזן וגרון בדק אוזניים אף חניכיים וגרון וקבעה שם המחלה ושאין לרפואה פתרון. אבקש לדעת למי לפנות ומה עושים כי פשוט לא נעים בכלל.תודה גדולה

שלום ראובן אני מבינה ש"לימפוסטזיס בפנים" זה שם המחלה. כדאי להציע לרופא לתת הפניה לפיזיותרפיה לימפטית, כדי לקבל הדרכה לעיסוי לימפטי שיתכן ויוכל לעזור. בברכה, ניצה

מנהלי פורום לימפדמה (בצקת למפטית)