לדורית תדהר

דיון מתוך פורום  לימפדמה (בצקת למפטית)

07/03/2005 | 02:13 | מאת: א

דורית שלום, היום הייתי בטיפול (מסג' לימפטי) וראיתי מודעה לגבי קבוצה לטיפול לימפטי במים. אני סובלת מליפדמה ברגל. הבנתי שהקבוצה מיועדת להתעמל ברמת חן ופתיחתה תלויה במס' האנשים שירשמו. רציתי לדעת האם יש אפשרות לפגוש אותך באופן אישי כדי ללמוד את התרגילים ולאחר מכן לעבוד באופן עצמאי. תודה.

א. שלום, זה נושא לשיחה אישית, בעקרון, מדובר ברצף של תרגילים, ופגישה אחת לא מספיקה בכדי להפנים את הקואורדינציה... אך... ברשימה משמאל, מופיעים הפרטים שלי, את מוזמנת ליצור קשר. דורית

05/04/2005 | 15:09 | מאת: עדנה

אני מחפשת מסג' לימפטי בצפון הארץ (אזור צפת). אודה מאד על כל מידע שאקבל.

05/04/2005 | 19:36 | מאת: ב

חבל על כל יום שאת מחכה!!! בואי והתרשמי, כך אני עשיתי, הגעתי מרחוק, מתוך מחשבה להגיע לדורית "רק פעם אחת, ללמוד את העיקרון, וללכת אתו הלאה לבד". אבל... עם האוכל בא התיאבון. את רואה תוצאות, ועם העובדות אין מה להתווכח! אם תתארגן קבוצה במרכז, מה טוב ומה נעים. בהצלחה.

מנהלי פורום לימפדמה (בצקת למפטית)