לימפה מוגדלת בבית השחי שמלי

דיון מתוך פורום  לימפדמה (בצקת למפטית)

17/07/2014 | 18:58 | מאת: לילי

חזרתי לרופא כירורג לאחר בדיקת שד. עשיתי ב12 /2013 בדיקת ממוגרפיה ואולטרסאונד של שד והכל היה תקין. בבדיקה ידנית כירורג הרגיש, שבלימפה בבית השחי השמאלי מוגדלת. אני לבד שמתי לב לזה לפני כשבועיים. הוא שלח אותי לאולטרסאונד. אני מרגישה בסדר, לא ננשכתי ע"י חתול, אין לי דלקת. דבר יחידי, שיש לי רגישות במרפק שמאלי - כל מכה הכי קטנה במרפק כואבת. מהיכול להיות סיבה להגרלת הלימפה.

שלום לילי הפורום הזה מנוהל על ידי פיזיותרפיסטים שמטפלים בלימפאדמה. שאלות לגבי איבחון בעיה יש להפנות לפורום רופאים, או לרופא המטפל. בברכת בריאות, ניצה

מנהלי פורום לימפדמה (בצקת למפטית)