ניתוח

דיון מתוך פורום  לימפדמה (בצקת למפטית)

03/06/2014 | 15:49 | מאת: הדר

דר שום רב לפני כשבועיים עברתי ניתוח בעקבות שבר של עצם הרדיו,במהלך שבועיים אלו היה לי גבס ביד,וכעת כשהוא נוצא ויש לי מתלה יש לי בצקת איומה לאורך כל האמה ונפיחות אף באצבעות,מה וכל לעשות כדי להעלים את הבצקת הזו?

שלום הדר זה קורה לעיתים מצב של נפיחות אחרי ניתוח והורדת גבס. הפעלת האצבעות, שורש כף יד, מרפק וכתף חשובה מאד,כן הרמת היד בישיבה ועמידה. תבקשי מרופא הפניה דחופה לפיזיותרפיה להנחיות וטיפול, שם ידריכו אותך גם לגבי פעילות בבית. בהצלחה, ניצה

מנהלי פורום לימפדמה (בצקת למפטית)