בלוטת לימפה מוגדלת בבית שחי עקב דליפת סיליקון

דיון מתוך פורום  לימפדמה (בצקת למפטית)

27/05/2013 | 19:54 | מאת: קרן

שלום רב לפני כשנתיים עברתי ניתוח לתיקון דליפת שתלי סיליקון שהסיליקון דלף לבית השחי הושתלו שתלים חדשים אך לפי דעת הרופא לא היה צורך לנקות את בית השחי והיום כירורג מצא לי באותו צד שהייתה דליפה בלוטה גדולה. דיברתי עם המנתח שלי והוא אמר שאני יכולה להיות רגועה ושסיליקון שדלף לבית שחי לא יוצר גידולים.האם הוא צודק?האם כדאי לבצע אולטראסאונד דחוף או להמתין שבועיים עד למועד הבדיקה שנקבעה?

קרן שלום, את כותבת בפורם שמנוהל על ידי פיזיותרפיסטים. את השאלה שלך את צריכה לפנות לפורום שמנוהל על ידי רופא כירורג או אונקולוג. בברכה, ג'יל

מנהלי פורום לימפדמה (בצקת למפטית)