אירועים חוזרים של שושנה

דיון מתוך פורום  לימפדמה (בצקת למפטית)

18/05/2013 | 05:42 | מאת: יוסי

אני סובל מלימפדמה מולדת. בשנתיים האחרונות חווה אירועים חוזרים ונשנים של שושנה. לפני כשלושה חודשים חלה החמרה ומוצאה דליפה של הנוזל הלימפומה דרך אצבעות רגל שמאל אשר גרם למפטרת קשה אשר גרמה לזיהום משני.למרות שאני מקבל למניעה זריקת דובריוטיק למניעה הדבר אינו עוזר מכיוון שדרך העור נכנס זיהום. האם טיפול הומופאטי יכול לעזור? האם יש בנמצא מטפל הומופאטי המטפל במקרים כאלו?

יוסי שלום אני לא יודעת על טיפולים הומיאופתיים. הטיפול המניעתי לזיהומים הטוב ביותר הינו טיפול נגד פטרת בין אצבעות הרגליים, טיפול אנטי ביוטי מניעתי והורדת הבצקת הלימפטית על ידי חבישות לחץ. בברכה, ג'יל

21/05/2013 | 08:48 | מאת: נילי

יעצו לי לקחת קפסולות של שיטקר, תוצרת טיבעוני, לחיזוק המערכת החיסונית של הגוף, וממילא למניעת הופעות חוזרות של שושנה. בתחילה לקחתי 2X3 ביום, אח"כ ירדתי בכמות, וכיום אני די הרבה זמן ללא שושנה, וגם לא לוקחת את הכדור הזה. כל זה בנוסף למה שכתבו לך כאן.

מנהלי פורום לימפדמה (בצקת למפטית)