אודה להמלצתך..

דיון מתוך פורום  לימפדמה (בצקת למפטית)

14/04/2013 | 12:57 | מאת: Liat

שלום רב, אני לאחר ניתוח THR אשר התקיים ביוני האחרון הרגל המנותחת נפוחה מאוד גם כי תהליך השיקום ארוך והשרירים חלשים.. האם נכוו עבורי ללכת ולבקש טיפול באמצעות הלימפה פרס כדי "לפתוח את הסתימה " ובמקביל להמשיך פיזיוטרפיה או שלהמשיך כרגיל והזמן יעשה את שלו.. אני קרוב לשנה אחרי הניתוח ועדיין כבולה לקביים מתסכל ביותר!! תודה על תשובתכם בברכה.

ליאת שלום, אני מציעה שתבקשי יעוץ עם פיזיותרפיסט לימפטי. לפי מצב הבצקת ברגליך הפיזיותרפיסט הלימפטי יציע לך טיפול כולל אחד או יותר מהמרכיבים המקובלים לבצקת ברגל אחרי ניתוח מסוג THR – עיסוי לימפטי, לימפהפרס, חבישות לחץ ותרגילים. הטיפול בדרך כלל מאוד יעיל והורדת הבצקת תקל על שיקום הרגל. בברכה, ג'יל

מנהלי פורום לימפדמה (בצקת למפטית)