למפאדמה ביד

דיון מתוך פורום  לימפדמה (בצקת למפטית)

20/11/2012 | 11:59 | מאת: בתיה

שלום רב, אמא שלי עברה לפני 5 שנים קריטת שד. אז היה למפאדמה שפסקה. לפני כ 9 חודשים הבצקת חזרה בצורה יותר חמורה. היא עברה כבר המון טיפולים בקופת חולים כללית אך ללא שום תגובה. תעזרו לי למצוא משהוא שמטפל בשיטה אחרת מי פיזיותרפיסטים בקופת חולים כי אמא הפכה למאוד ירודה עקב העדר יכולת להשתמש ביד ימין

שלום בתיה האם אמך חבושה לפי ההוראות? אם אין שום שיפור אני מציעה לדבר עם הפיזיותרפיסט שיפנה את אמך לרופא כדי לברר אם יש סיבה לחוסר השיפור. בברכה, ניצה

מנהלי פורום לימפדמה (בצקת למפטית)