שרוול לחץ לרגל

דיון מתוך פורום  לימפדמה (בצקת למפטית)

19/11/2012 | 21:20 | מאת: נילי

הוזכר כאן באחת התשובות שרוול לחץ Caresia . חיפוש העלה תמונות שונות, כגון בכתובת: http://www.bandagesplus.com/prd/162/1174/Caresia-Lower-Leg-Liner.html האם אתן מכירות את המוצר? האם הוא יעיל, ליום, ללילה וכו'? יש ניסיון איתו בארץ? ניתן להשיג בארץ, והיכן? מה המחיר? ובקיצור, כאחת שמתמדדת עם הלימפדמה הראשונית ברגל, ומעונינת להקל קצת במה שאפשר, אני רוצה מידע על המוצר. תודה!!!

שלום נילי השרוול שהזכרת, או דומה לו,הוא במקום הריפוד מתחת לתחבושות, לשימוש בלילה. בגלל עובי שונה של הספוג, הוא גורם לגרוי כלי הלימפה וריכוך במקומות נוקשים. פני לפיזיותרפיסט/ית שלך, היא תדע לאן להפנות אותך. בברכה, ניצה

מנהלי פורום לימפדמה (בצקת למפטית)