בלוטת הלימפה

דיון מתוך פורום  לימפדמה (בצקת למפטית)

28/10/2012 | 09:48 | מאת: שרון

כבר שבוע הבת שלי בת 5 עם בלוטת לימפה נפוחה משני הכיוונים .משני צידי הצוואר בגודל 1.5.היא לא יכולה להזיז את הראש ומאד כואב לה. אין לה חום והיא אוכלת בסדר .היא אושפזה בבי"ח למשך יממה וקיבלה שני מנות של אוגמנטין. אח"כ הרופא אמר שאין צורך במתן אנטביוטיקה ושחרר אותה הביתה .אנחנו עדיין סובלים מאד קשה לה לישר את הצוואר זה נורמלי???{הרופא אמר כנראה זה ויראלי. אבל כמה זמן}אשמח לחוות דעת ממיכם

שרון שלום, הפורום מנהל על ידי פיזיותרפיסטים. את שאלתך את צריכה לפנות לפורום שמוהל על ידי רופא (פנימאי, רופא משפחה, רופא למחלות זיהומיות). מאחלת לבתך החלמה מהירה. בברכה, ג'יל

מנהלי פורום לימפדמה (בצקת למפטית)