בקשה לעזרה

דיון מתוך פורום  לימפדמה (בצקת למפטית)

02/09/2012 | 19:05 | מאת: בת-חן

שלום רב, שמי בת-חן אני בת 26 וחולה בלימפדמה ראשונית, באזור הרגליים: מהקרסול ועד הירך ובנוסף וורידים. לפני כשלוש שנים עשיתי טיפולי פיזיותרפיה אינטנסיביים, חבישת לחץ כפול במשך כשלושה חודשים רצוף אך שום דבר לא השתנה, הרגל לא ירדה בכלל, אני והפיזיותרפיסטית שלי די התייאשנו. אני לא יודעת מה עוד אפשר לעשות, אני ובעלי חושבים על ילדים ומאוד מפחיד אותי איך הרגליים יהיו בהריון. אני אשמח להתחיל שוב לטפל בבעיה, הייתי מעוניינת לקבוע פגישת יעוץ עם אחת ממכם. תודה רבה

בת חן שלום, באתר של עמותת הלימפאדמה יש רשימה של הפיזיותרפיסטים הלימפטים לפי אזור. שם תוכלי למצוא מטפל שנוח לך להגיע אליה/ו. http://www.ial.org.il/asp/treatment.asp?flag=1 בברכה, ג'יל

מנהלי פורום לימפדמה (בצקת למפטית)