שרוול לחץ

דיון מתוך פורום  לימפדמה (בצקת למפטית)

18/07/2012 | 15:50 | מאת: זיוה

היי! יש לי שרוול לחץ שמאוד לא נעים לי על היד, רציתי לדעת אם ישנם עוד סוגים של שרוולי לחץ אני צריכה להיות איתו כל היום וזה מציק לי מאוד. תודה.

זיוה שלום, יש כמה סוגים של שרוולים. יש מוצרי מדף ומוצרים שמזמינים לפי מידה אישית. יש סריגה עגולה וסריגה שטוחה. יש מספר חברות אשר משווקות שרוולים שונים. כלומר יש מבחר גדול והפיזיותרפיסט הלימפטי שלך יכול לעזור לך למצוא לשרוול שמתיאם לך ונוח לך.או להפנות אותך למי שיכול לעזור לך. בברכה, ג'יל

מנהלי פורום לימפדמה (בצקת למפטית)