עולה חדש

דיון מתוך פורום  לימפדמה (בצקת למפטית)

09/05/2012 | 16:08 | מאת: ענבל (פיזיו)

א לא מצאתי פורום מטפלים לימפאתים, האם קיים? ב עולה חדשה עדיין ללא קופ"ח ונראה שזקוקה לטיפולים האם ניתן לזרז קישור לקופח (או חריגים) לאישור רופא ולמימון הציוד? טיפול תוכל לקבל פה במסגרת השיקום ע"י מטפל לימפאטי תודה

ענבל שלום, בפייסבוק יש פורום לפיזיותרפיסטים לימפטים. לגבי העולה - מנסיון של חברים שלי שהייו זקוקים לטיפול המשך אחרי הגעתם לארץ, אפשר ללכת לקופת חולים עם הניירת שקבל בשדה תואפה ולבקש תור לרופא. מומלף כמובן ללכת לקופה עם דובר עברית. בברכה, ג'יל

מנהלי פורום לימפדמה (בצקת למפטית)