מכשיר לימפה פרס

דיון מתוך פורום  לימפדמה (בצקת למפטית)

18/04/2012 | 22:07 | מאת: פאני

שלום ניצה תודה על תגובתך המהירה. הבנתי שלגבי המכשיר איננו אפקטיבי במיוחד ובכל זאת אודה לך אם תואילי להאיר את עיני לגבי אלו נזקים עלולים להגרם מהשימוש במכשיר, שהרי המכשיר הומצא , לעניות דעתי, לפני מספר לא רב של שנים, כך שרובם ככולם די חדישים.

פאני שלום, מכשיר הלימפה פרס קיים מאז שנות השמונים אולי אפילו יותר. בשנים האחרונות התאימו את פעולותיו לעיסוי הלימפטי. המכשיר החדש נחשב בטוח לטיפול בבצקת לימפטית והיום מרכזי טיפול משלבים את הלימפה פרס החדש בטיפול המשולב (עיסוי לימפטי, חבישות לחץ ותרגילים). בברכה, ג'יל

מנהלי פורום לימפדמה (בצקת למפטית)