רגלי פיל

דיון מתוך פורום  לימפדמה (בצקת למפטית)

17/04/2012 | 14:16 | מאת: רועי

שלום! סבתי סובלת מרגלי פעיל כבר משהו כמו 15-20 שנה בערך. מאוד מאוד קשה לה ללכת והיא בוקשי הולכת ,הרגליים באמת גדולות ונפוחות. אני רוצה לעזור לה ולפתור את הבעיה הזאתי,מה אני יכול לעשות מכדאי שדבר זה יעבור לה? תודה!

שלום רועי, יש להגיע כירורג כלי דם לקבל אבחנה. אם הוא מאבחן אותה כסובלת מבצקת לימפטית,הטיפול המאים הינו פיזיותרפיה לימפטית שכולל עיסוי לימםטי, חבישות לחץ ותרגילים.יש להתיעץ עם הרופא לגביהתמאת הטיפול הפיזיותרפי למצבה. בברכה, ג'יל

18/04/2012 | 15:31 | מאת: נילי

האם אפשק לקבל קישור לתרגילים ללימפדמה ברגל? (עד המיפשעה) תודה.

מנהלי פורום לימפדמה (בצקת למפטית)