צלוליטיס

דיון מתוך פורום  לימפדמה (בצקת למפטית)

14/01/2012 | 10:08 | מאת: שלומי

שלום אימי סובלת מזיהומים חוזרים של צלוליטיס לאחר שיטוט ארוך באינטרנט הגעתי למסקנה שהטיפול שאתן מתארות יכול לעזור לה 1 כרגע היא בסיום איזפוז עקב צלוליטיס כלומר מתי ניתן להתחיל את הטיפול 2 האם ניתן לקבל את הטיפול בבית 3 מה מספר הטיפולים הנדרש

שלום שלומי ניקוז לימפטי על ידי פיזיותרפיסט מומחה ללימפאדמה יכול לעזור. 1. אני מציעה להעלות את נושא הניקוז הלימפטי באזני הרופא המטפל והוא ידע מתי להפנות את אמך לפיזיותרפיה. 2. יש לפנות עם ההפניה לקופת החולים של אמך ושם ישקלו לגבי טיפול בית-יתכן ויש מדיניות שונה קצת בקופות החולים השונות. 3. מספר הטיפולים הנדרש תלוי במטופל ומצבו.סל השרותים לרוב מספק.הטיפול דורש היענות ושיתוף בטיפול מצד המטופל ו/או משפחתו. בברכת הצלחה במניעת הישנות הצלוליטיס הבאה ובריאות טובה, ניצה שטייניץ

מנהלי פורום לימפדמה (בצקת למפטית)