שאלה

דיון מתוך פורום  לימפדמה (בצקת למפטית)

24/12/2011 | 11:40 | מאת: שני

שלום אני סובלת מלימפדמה בארבעת הגביים אני בת 41 פלוס 4 ילדים בזמן האחרון יש לי כאבים בידים והרגלים עשיתי בדיקת EMG יצא שיש לי בעיה במערכת העצבים האם זה קשור ללימפדמה

שני שלום, את צריכה להצייעץ עם הרופא שהזמין את הבדיקה לגבי השאלות שעולות בקשר ללימפאדמה. לי אין מספיק מידע על המצב שלך. שיהיה בהצלחה. ג'יל

מנהלי פורום לימפדמה (בצקת למפטית)