מכשיר לייזר

דיון מתוך פורום  לימפדמה (בצקת למפטית)

17/10/2011 | 21:02 | מאת: פרידה

שלום רב, באחד הפורומים נתקלתי בידיעה על מכשיר לייזר לטיפול בלימפאדמה. על המכשיר אפשר לקרוא באתר:www.riancorp.com האם צוות הפורום שמע על מכשיר זה, ומה יעילותו?

פרידה שלום, תודה ששלחת את המידע לגבי הלייזר לטיפול בלימפאדמה. אני לא מכירה את המכשיר אבל מהחומר הכתוב זה נראה מעניין ואולי יהיה אמצעי נוסף לטיפול. המכשיר אינו גורם להחמרה ואושר על ידי ה FDA אבל נעשה רק מחקר רציני אחד בו הטיפול בוצע על פחות מ40 אנשים. יתכן שנשמע יותר על המכשיר לאחר ביצוע עבודות מחקר נוספות. בברכה, ג'יל .

מנהלי פורום לימפדמה (בצקת למפטית)