בלוטות אקסלריות נפוחות בבית שיחי

דיון מתוך פורום  לימפדמה (בצקת למפטית)

13/10/2011 | 19:12 | מאת: לימור

הנני בת 32 לפני חודש וחצי נפצעתי בפיטמה כאב לי השד וקצת היד הרגשתי שיש לי בלוטה נפוחה הלכתי לכירוגי בדק אותי ידנית והבדיקת שד יצאה תקינה נשלחתי לעשות אולטרסאונד בדיקת השד יצאה תקינה והבלוטות בגודל שעד 15 ס"מ עם מירקם מעובה לא תקין הרופא אמר לי שזה כביכול כתוצאה מהפציעה וביקש ממני לבצע אולטרסאונד בחודש דצמבר לאחר שלושה חודשים האם אני צריכה לדאוג ? והאם תקינות הבדיקת שד מעידה על תקינות האם זמן ההמתנה לא רחוק מידי ?

לימור שלום, את הגעת לפורום אשר מנוהל על ידי פיזיותרפיסטים. אנחנו לא מאבחנים בעיות רפואיות. אני מציעה לך לפנות לפורום של רופאים כירורגים. בברכה, ג'יל

מנהלי פורום לימפדמה (בצקת למפטית)