רגליים עבות וכואבות

דיון מתוך פורום  לימפדמה (בצקת למפטית)

12/08/2011 | 00:09 | מאת: aa

אני בת 33 ותמיד היו לי רגליים עבות. בשנים האחרונות הם נפוחות יותר באזור למטה וכואב לי מאד בשקע שיש בחיבור בין כף הרגל לשוק.אני מעסה את המקום בכל זמן שאני יכולה. החלק התחתון של הרגל (מעל החיבור) נפוח. וגם צורת הרגל נפוחה. זה מאד מציק לי ותמיד לא ידעתי מה אפשר לעשות עם זה. אני בחורה רזה, (שוקלת כ 54 ק"ג)כך שזה לא קשור לשומן. האם יש פיתרון? לאיזה רופא עלי לפנות?

שלום לAA אני מייעצת לך לפנות לרופא כלי דם.לאחר הבירור תשאלי אותו אם לדעתו פיזיותרפיה לימפטית יכולה לעזור. בהצלחה ניצה

מנהלי פורום לימפדמה (בצקת למפטית)