לדורית מאיריס :)

דיון מתוך פורום  לימפדמה (בצקת למפטית)

17/10/2004 | 14:29 | מאת: איריס

הנה, הגעתי לכאן. ברכות על פתיחת הפורום לך , לרותי פלג ולג'יל ברכה. הכנסתי קישור של הפורום לפורום סרטן - תמיכה בוואי נט. שולחת קישור לפורום ההוא http://www.ynet.co.il/home/1,7340,L-879-7536,00.html יישר כוח על פורום שהיה חסר כל כך בנט. איריס.

שלום איריס, הלכתי ללינק וקראתי מה שכתבת שם. תודה על האיחולים. אנחנו מאוד גאים בדורית שלקחה בידיה את האתגר לחבר אותנו לנט. ג'יל

27/10/2004 | 15:55 | מאת: נורית לביא

שלום איריס עליתי על ההתכתבות בינך לבין דורית ואני כמובן מצטרפת לברכות ולמקום הזה שיכול כל כך לעזור לאנשים הסובלים מלמפדמה. לנו בדרום יש את דורית המקסימה,איזה מזל יש לנו.......נכון? ביי שלך נורית

מנהלי פורום לימפדמה (בצקת למפטית)