עזרה דחופה , בצקות באזור הקרסוליים

דיון מתוך פורום  לימפדמה (בצקת למפטית)

28/05/2011 | 13:01 | מאת: מאיה נוי

סבי בן ה73 סובל מבצקות באזור הקרסוליים כשנתיים. כל פעם שאנחנו (המשפחה) שואלים אותו על כך הוא מתחמק וזה רק הולך ומחמיר. הפעם החלטתי לקחת את העניינים לידיים. לכן, אני צריכה שתמליצו לי על מומחה באזור הצפון(אני גרה בקרית ביאליק ) כדי שאוכל לקחת אותו בדחיפות. אם צריך, תודיעו לי ואוכל לשלוח לכם תמונה של הרגלים שתראו עד כמה המצב חמור. תודה רבה רבה , מאיה נוי .

שלום למאיה נוי בצקות בקרסוליים יכולות לנבוע מגורמים שונים כגון בעיות לב או בעיות בכלי דם, לכן כדאי לך לפנות לרופא המשפחה אשר ידע אם להפנות את סבך לבדיקת תיפקוד הלב או לכרורג כלי דם,או לגורם אחר לפי מצב סבך. בברכה ניצה

מנהלי פורום לימפדמה (בצקת למפטית)