בלוטת לימפה מוגדלת

דיון מתוך פורום  לימפדמה (בצקת למפטית)

14/05/2011 | 21:35 | מאת: ר. צפון

שלום, אני מזה הרבה זמן סובלת מכאבי שדיים. ב-2008 עשיתי אולראסאונד והיה תקין. לפני 1.9 שנים ילדתי (טיפולי פוריות). הנקתי זמן מאוד קצר. לפני שבוע הלכתי לכירורג והוא מצא שיש לי בלוטת לימפה מוגדלת בבית שחי. מה זה אומר? כרגע ממתינה לאולטראסאונד.נא עזרתכם. אני ממש מודאגת.

שלום, את הגעת לפורם של פיזיותרפיסטים. לא בסמכותנו לאבחן מצבים רפואים. אני מציעה לך להזמין תור לרופא המשפחה שלך ולעלות את שאלותייך לפניו. בברכה, ג'יל

מנהלי פורום לימפדמה (בצקת למפטית)