שאלה

דיון מתוך פורום  לימפדמה (בצקת למפטית)

26/03/2011 | 15:10 | מאת: כינרת

שלום רב, האם בצקת לימפטית היא תוצאה של אגירת נוזלים במערכת הלימפה?

שלום כינרת בצקת לימפטית אינה תוצאה של אגירת נוזלים במערכת הלימפה, אלא תוצאה של אגירת נוזלים באיבר בין התאים. הסיבה לאגירת הנוזלים היא חוסר יכולת של המערכת הלימפטית לעשות את תפקידה כראוי,שהוא פינוי נוזלים עודפים מהאיבר חזרה אל מערכת הדם. ממערכת הדם,הנוזלים העודפים מועברים למערכת השתן אשר מוציאה את הנוזלים החוצה. הסבר יותר מפורט על הבצקת הלימפטית, סיבותיה והטיפול בה, תוכלי למצוא באתר זה ב"תגיות". מאחלת לך בריאות טובה ניצה

מנהלי פורום לימפדמה (בצקת למפטית)